Firma : KİMERA HOTEL
Pozisyon : RESEPSİYONİST
İl : ANTALYA
İlçe : KEMER
İlan Tarihi : 25.08.2020
Açıklama : Çıralıda bulunan Butik otelimize Türk Vatandaşı en az inglizce veya rusca dillerinden birine hakim çalışma arkadaşı aranmaktadır Antalyadan servis bulunmayıp lojman imkanı vardır CV gönderilmeyen Başvurular dikkate alınmayacaktır. (Başvuru için 05466700736 Cengiz Sevinç Ön büro Müd)
Gsm : 2422442424
Telefon : 5305171717
E-Posta : info@kimerahotel.com
ANTALYA / KEMER iş ilanını sizler için listeliyoruz.KİMERA HOTEL iş ilanına ait olan bu yazı RESEPSİYONİST iş ilanı kategorisinde sizler için ücretsiz olarak web sitemizde paylaşılmıştır. Yeni iş hayatınızda başarılar dileriz. Buradaki iş ilanlarından web sitemiz sorumlu değildir. Buradaki .RESEPSİYONİST iş ilanına başvurmak için ilandaki yazan iletişim bilgilerine başvurunuz.
#antalyamodhotel, #antalyaisilanı, #antalyaişilanı, #antalyaelemanilanı, #isilanı, #işilanı, #elemanilanı, #kemerisilani, #resepsi̇yoni̇stişilani, #resepsi̇yoni̇stişilani, #kemerelemanilanı, #resepsi̇yoni̇stelemanilanı
.